Pomoč

Pomoč na portalu .: Posodimo.si :.
Vsebina portala
Portal vsebuje oglase v katerih si med seboj posojamo stvari, ki jih ne rabimo in izposojamo tisto, kar potrebujemo. Vsega ni potrebno kupiti, saj mnogo stvari kupimo in uporabimo samo enkrat, nato nam dolgo časa neuporabljene ležijo. Na tej strani se lahko najde tiste, ki bi si želeli izposoditi naše stvari in tiste, ki posojajo stvari, ki jih potrebujemo.

Včasih nam je škoda kaj zavreči, saj menimo, da bomo še rabili, ker je še čisto uporabno. Tako se nam kopičijo razni predmeti (od ur, do koles). Čez leta jih zavržemo, saj ugotovimo, da so postala neuporabna.

Portal Posodimo.si nam omogoča, da eleganto dosežemo več ciljev:
- Stvari ne mečemo stran in zato nimamo slabe vesti.
- S posojo naredimo dobro delo in nekomu omogočimo nekaj, kar mu drugače ni dosegljivo.
- Smo še vedno lastniki posojene stvari, zato jo lahko dobimo kadarkoli želimo.
Uporaba portala
Pregledovanje in vnos oglasov je zelo enostavno, saj ni potrebno prijavljanje na internetni strani in posredovanje vseh osebnih podatkov. V kolikor naredimo prijavo, je vnašanje in urejanje oglasov še lažje.

Veljavnost oglasa
Vsi vneseni oglasi bodo veljavni 6 mesecev. Po tem obdobju jih bo potrebno ponovno vnesti. S tem bo obiskovalcem jasno, da vaš oglas ni zastarel, ampak si želite, da bi bil vaš oglas opažen.

Varovanje podatkov
Podatki, ki jih boste navedli, bodo vidni na svetovnem spletu, kar pomeni, da bodo lahko dostopni vsem, zato vpisujte tiste podatke, ki so nujno potrebni, da pridete v stik z želeno osebo in dosežete svoj namen (posojo in izposojo), vseh ostalih podatkov ne posredujte.

Vnašanje oglasov
Stvari lahko posojajo samo njihovi lastniki. Za vnos oglasa kliknemo na gumb DODAJ OGLAS. Prikaže se nam obrazec v katerega vnesemo potrebne podatke. Nujni podatki so obarvani. Po vnosu vseh podatkov kliknemo na gumb Shrani, ki je na dnu strani. Z registracijo si omogočimo lažje urejanje oglasov.

Iskanje
Oglas lahko najdemo s pomočjo iskalnika. V iskalnik vnesemo iskano besedo in iskalnik bo izpisal vse oglase, ki vsebujejo želeno besedo. Oglase lahko iščemo tudi preko rubrik izpisanih na levi strani. Kliknemo na rubriko v kateri želimo iskati in izpisalo se bo zadnjih 10 oglasov vnesenih v rubriki. V kolikor bi nato želeli videti starejše oglase se po podstraneh premikamo s kliki na številke izpisane spodaj. S klikanjem na določeno stran se odpirajo starejši oglasi.

Avtorske pravice
Za vneseno vsebino in slike je odgovoren avtor. Vnesene slike morajo biti avtorsko delo. V primeru posredovanja neprimernih vsebin ali kršitev avtorskega prava si pridržujemo pravico do primernega ukrepanja in odstranitve oglasa.